Ziua Națională a României

104 ani de la Marea Unire

        Cu ocazia sărbătoririi zilei naționale ne-am adus sufletele mai aproape de țară, de  tradiție și de oamenii din jurul nostru. Într-o zi în care aniversăm Marea Unire, ne-am împreunat mâinile și am cântat în veșminte populare. Am avut deosebita plăcere de a  prezenta o frântură din istoria acelei zile, am împărtășit aceleași emoții la interpretarea imnului național, cu mâna pe inimă și cu sufletul la unison.  

        În Hyperion dăinuie speranța și încrederea pe care o avem în generațiile care vin la noi pentru îndrumare și educație, astfel s-a simțit iubirea comună pentru originile noastre și pentru vitejia și iscusința strămoșilor care au luptat pentru integritatea și libertatea care ne definesc.

        După o zi atât de însemnată pentru noi toți, ne dorim ca în continuare să ne sărbătorim reciproc reușitele academice și bătăliile câștigate pe câmpul vast al educației. Ne dorim să menținem aprinsă scânteia curiozității elevilor și să o modelăm pe o fundație bazată pe curaj, perseverență și corectitudine.